Hei,

Strindheim Håndball har et stort potensial med god økonomi, gode verdier og flere ansatte og stort engasjement. For å skape videreutvikling trenger vi personer som ønsker å bidra til å ta ut potensialet.

Styreverv
Vi søker nå etter engasjerte personer til ulike styreverv i avdelingen. Vi trenger personer som ønsker å bidra til økt aktivitet, forsterke det sportslige tilbudet, forsterke det sosiale fellesskapet og forbedre samhandling/ kommunikasjon. Vi trenger folk med ulike egenskaper og kvalifikasjoner. Helt vanlige engasjerte folk som ønsker å bidra til utvikling og skape mest mulig idrettsglede. Vi oppfordrer også ungdommer og personer med innvandrerbakgrunn til å engasjere seg i håndballavdelingen. Pr i dag er vårt største behov å få satt sammen et sportslig utvalg som kan bidra til en helhetlig tanke rundt utvikling og ivaretagelse av klubbens håndballspillere.

Vi skal rekruttere personer som kan delta i et styre som har stort engasjement. Vi ønsker å komme i kontakt med folk som har et hjerte både for breddehåndball og satsning. Høres dette interessant ut er det mange flotte roller og arbeidsoppgaver i laget.

Ellers ønsker vi alltid kontakt med personer som ønsker å bidra som lagledere, trenere, osv.

Ditt bidrag er helt avgjørende!
Hva ønsker du å bidra med, eller kjenner du noen som kan være gode kandidater?
Meld deg selv til tjeneste, eller gi oss tips til personer som bør kontaktes på epost:

kontoret@strindheimhandball.no

Mvh

Per Arne Hervik

Styreleder i Strindheim håndball