Dommere

Å være barnekampleder eller dommer er utviklende, spennende og en god inntektskilde for de som ønsker å tjene litt ekstra.

Strindheim IL Håndball ønsker å sikre rekrutteringen av nye barnekampledere og dommere.

Dommere utvikler ofte en bedre forståelse av spillet og synes det er både spennende og utviklende å lede og veilede barn og ungdom i håndballkamper.

Spe på inntekten samtidig som du gjør en god og viktig gjerning for klubben!

Alle som er 15 år eller eldre kan melde seg på barnekampleder kurs, gjerne sammen med en makker som en har lyst til å dømme sammen med. Kursene er gratis og en får veiledning og oppfølging av klubbens Dommerutvikler.

Alle dommere i klubben må løse lisens. Dette fungerer på samme måte som når du er spiller. Som dommer kan du få lisensen refundert under visse forutsetninger. Se mer under "Dommerutstyr".

Dommerkurs 16/17

Skrevet den 8. juni 2016 av Berit K. Fossum

Dommerkurs Sesongen 16/17

Dommer 1 kurs

Skrevet den 16. februar 2015 av Bjørnar Gullbrekken

Nytt Dommertrinn 1 kurs fra 23. februar.
Les innlegget

Nyheter og informasjon for dommere

Skrevet den 13. juni 2014 av Otto Paulsen

Dommere