Sommeren har startet, og mange har hatt sin siste håndballtrening før ferien, mens andre skal enten trene håndball eller annen idrett i sommer.

Våren har som vanlig vært travel for styreleder Elin og sportslig utvalg fordi nye avtaler, kontrakter og rapporter skal ferdigstilles før ferien, samt planlegging av ny sesong.

Vi er imponert over hvordan lagene har taklet Covid19 og strenge smittevern regler. Det har vært mye endringer og ofte endringer på kort varsel. Vi ser at lagene har fulgt opp på imponerende vis. Vi er spesielt lei oss for hvordan dette har gått ekstra hardt utover utøverne over 20 år. Vi heier på bedre tider og at neste sesong blir mer normal. Tusen takk for innsatsen, pågangsmotet og for at dere har vært flinke til å ta kontakt når ting har vært uklart.

Høsten og ny sesong starter i tradisjon tro med treningsleir 20-22 august. Pandemien setter også i år en stopper for treningsleir på Røros, men Kolstad Arena er en god plan B. Vi legger opp til et variert sportslig program, sosialt samvær og bespisning. Hvilke smittevernsregler som gjelder i august vet vi ikke ennå, men «artig skal vi få det uansett» Egen invitasjon sendes ut.

Følgende arrangement er også planlagt til høsten:

  • Camp Strindheim (spiller under 11 år) er planlagt 25-26 september. Mer info kommer.
  • Håndballskole rekrutt er planlagt 25-26 september. Mer info kommer.
  • Felles dugnad i løpet av høsten 2020 – mer info kommer etter ferien

Styret vil benytte anledningen til å takke alle dere nye som stiller opp i diverse komiteer, og en spesiell takk til våre 3 nye medlemmer i styret.

Kontoret er feriestengt i uke 26 t.o.m uke 30 hvor Berit tar en velfortjent ferie. Epost vil bli lest sporadisk, men gjelder det en hastesak så kan sms sendes til Berit.