Håndball­skole

IMG_139802512060530

Hver høst inviterer Strindheim håndball til håndballskole for årets 1. trinnere.

De fleste av våre rekrutter er 1. trinnere fra Åsvang og Strindheim skole. Elever på andre skoler ønskes imidlertid velkommen til å delta på håndballskolen og å benytte seg av tilbudet i Strindheim Håndball. Hele arrangementet preges av godt humør, stor innsatsvilje blant barna og god deltakelse fra foreldre og foreldretrenere.

Etter håndballskolen får barna tilbud om å bli med i sitt lokale håndball lag. Laget er organisert under Strindheim håndball, som rekrutterer foreldretrenere og foreldrekontakter samt tilbyr kurs til disse. Lagene starter normalt med 1 trening i uka  med fokus på basis håndballferdigheter som kast og mottak, stusse ball i bevegelse, skyte på mål, stå i forsvar og ikke minst det å jobbe sammen som et lag. Et sentralt element er at treningen er sosial og at barna har det morsomt.

Håndballskolen går over to dager, men om du kun får til å møte en av dagene er det OK.

Håndballskolen vil være i Leangenhallen (gamle)

(Invitasjon og mer info uke 36)

 

Lørdag 25.september

* Jenter 09.15 -11.00
* Gutter 11.00-12.45

Søndag 26.september

* Jenter 09.30-11.00
* Gutter 11.00-12.45

Vi er opptatt av smittevern og alle, både voksne og barn, må derfor registrere seg ved ankomst. Det vil være antibac tilgjengelig under hele arrangementet.

Alle foreldre bes om å oppholde seg på anvist plass i hallen og holde avstand på minimum 1 meter og forholde seg til gjeldende retningslinjer rundt smittevern.

Minner om at spillere tar med egnede sko (helst med hvit såle) og en flaske vann. Alle deltagere vil få utdelt t-skjorte og ball (bør merkes). Vi har noen Strindheimshorts (str 116/128), Strindheimskjerf og Strindheimflagg om noen ønsker dette. Betaling med Vipps.

Ber om at de som betaler deltageravgiften torsdag 23.. eller fredag 24. viser fram kvittering. De som ikke har rukket å betale inn deltageravgiften på forhånd, kan gjøre dette ved ankomst via Vipps.

Noen foreldre har allerede meldt seg som trenere, trenerassistenter og foreldrekontakter når lagene etableres etter håndballskolen, vi ønsker oss flere, så om du kan bidra her er det fint.

Det vil bli avholdt et infomøte med trenere og foreldre i løpet av oktober. Informasjon om dette vil bli sendt ut på mail.

Under håndballskolen vil det bli kunne bli tatt en del bilder for bruk på vår Facebookside. Om noen ønsker å reservere seg mot dette er det fint om dere varsler når dere registrerer dere ved ankomst.

Det vil bli mulighet for kjøp av kaffe, kaker og saft. Det kan betales med Vipps.

 

 

Strindheim Håndball

Håndball­skole

Strindheim Håndball

Treningsleir

Strindheim Håndball

Arrangement

Strindheim Håndball

Bringserien, Lerøyserien o.l.

Sist endret 30.8.21 av Willem Shildkamp