Strindheim Idrettslag avd.håndball arrangerer hvert år håndballskole for å rekruttere nye spillere til en av Norges største håndballklubber. I høst arrangeres håndballskolen helga 25-26 september i Leangenhallen.

Meld deg på her

Om håndballskolen
De fleste av våre rekrutter er 1.trinnere fra Åsvang og Strindheim skole, men elever på andre skoler ønskes også velkommen til å delta på håndballskolen og å benytte seg av tilbudet i Strindheim Håndball. Hele arrangementet preges av godt humør, stor innsatsvilje blant barna og god deltakelse fra foreldre og foreldretrenere.

Etter håndballskolen får barna tilbud om å bli med i sitt lokale håndball lag. Laget er organisert under Strindheim håndball, som rekrutterer foreldretrenere og foreldrekontakter samt tilbyr kurs til disse. Lagene starter normalt med 1 trening i uka  med fokus på basis håndballferdigheter som kast og mottak, stusse ball i bevegelse, skyte på mål, stå i forsvar og ikke minst det å jobbe sammen som et lag. Et sentralt element er at treningen er sosial og at barna har det morsomt.

Håndballskolen går over to dager, men om du kun får til å møte en av dagene er det OK. Arrangementet vil i år foregå i gamle Leangenhallen

Agenda

Husk innesko og vannflaske!

Pris
Deltagelse på håndballskolen koster kr. 600,- og inkluderer håndball og T-skjorte samt treningsavgift sesongen 21/22
I tillegg tilkommer medlemskap i Strindheim IL fra 1/1-202.
Deltageravgift betales til konto 4200.07.16795 eller via Vipps 126528 og merkes med navn på deltager.
Ber om at de som betaler deltageravgiften torsdag 23.. eller fredag 24. viser fram kvittering. De som ikke har rukket å betale inn deltageravgiften på forhånd, kan gjøre dette ved ankomst via Vipps.

Smittevern
Vi er opptatt av smittevern og alle, både voksne og barn, må derfor registrere seg ved ankomst. Det vil være antibac tilgjengelig under hele arrangementet. Alle foreldre bes om å oppholde seg på anvist plass i hallen og holde avstand på minimum 1 meter og forholde seg til gjeldende retningslinjer rundt smittevern.

Bilder under arrangementet
Under håndballskolen vil det bli kunne bli tatt en del bilder for bruk på vår Facebookside. Om noen ønsker å reservere seg mot dette er det fint om dere varsler når dere registrerer dere ved ankomst.

Det vil bli mulighet for kjøp av kaffe, kaker og saft.

Spørsmål om håndballskolen kan rettes til
Berit Fossum (avd.leder)
Mobil: 467 84 068

Velkommen!

Meld deg på her